Tony chocolonely chocoladeletter: De F van Tony chocolonely!

Het is natuurlijk al bijna zo ver, de feestdagen komen er weer aan. Tja, en dan wil je je personeel toch wel met iets leuks verrassen. Ik ben zelf een enorme ‘chocolade fan’ en als ik chocola koop dan kom  ik thuis met de tony chocolonely repen. Maar met sinterklaas ga ik natuurlijk voor de letter. De Tony chocolonely chocoladeletter is toch veruit de lekkerste chocola en ook nog eens slaafvrij. De chocola komt rechtstreeks bij de boeren vandaan in Afrika. Het is toch wel een mooi gebaar, ook naar je collega’s toe dat ze een slaafvrij, fairtrade en dus duurzame chocoladeletter krijgen.

Duurzaam is het nieuwe geschenk

Tony chocolonely chocoladeletterSowieso wordt duurzaam steeds belangrijker, dus ook voor de kerst is het goed om op de duurzame toer te gaan met de kerstpakketten die je gaat weggeven. Niet alleen voor jezelf maar ook voor een betere wereld.

Je kan onder de noemer duurzame kerstpakketten denken aan:

  • Ecologische producten
  • Producten die gemaakt zijn zonder slavernij
  • Milieuvriendelijke producten
  • Diervriendelijke producten
  • Producten die bijdragen een gezonde levensstijl

Kerstpakket met Tony chocolonely chocoladeletter

duurzaam kerstpakketDus als er één van deze producten in je kerstpakket verwerkt zijn ben je helemaal goed bezig! Dan hoor je als bedrijf toch wel thuis in het rijtje van duurzame koplopers en een bedrijf die een positieve impact heeft op mens en milieu.

De perfecte combinatie? Dat is natuurlijk een kerstpakket met een chocoladeletter van tony chocolonely erin. Al hoewel dit sterk geassocieerd wordt met kerst kan dit natuurlijk prima. En vind je het toch te vreemd? Kies dan voor een normale reep van tony.

Zo normaal zijn ze niet natuurlijk. Ze blijven die leuke stukken hebben. En vergeleken met andere chocolade merken is tony chocolonely ook compleet anders. Geen slavernij en eerlijke handel. Anders op de goede manier dus!

Een pakket met een dergelijke chocoletter kan je ook tijdens sinterklaas geven! Vind je dit te vreemd? Noem het dan een sinterklaas pakket in plaats van een kerstpakket. En zorg natuurlijk voor de duurzaamheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *