Promotiejassen verdienen meer aandacht. Hier lees je waarom dit is!

Promotiejassen zijn een relatief bekend en populair product, maar dit zou dat veel meer moeten zijn. Vaak delven de promotiejassen het onderspit tegen de oh zo populaire balpennen, naamkaartjes en promotieparaplu’s. Niet dat deze artikelen niet goed zijn om in te investeren, maar promotiejassen zouden veel meer aandacht moeten krijgen.

Promotiejassen: het grote voordeel

Promotie jassen hebben het grote voordeel dat wat je erop bedrukt erg opvalt. En dit is al helemaal het geval wanneer het gehele team dezelfde promojassen draagt. Dan zal menig men kijken naar waar die groep personen met een lichtblauwe jassen aan toebehoren. Vooral tijdens een beurs is dit handig. Men zal jouw stand eerder zien en onbewust een keuze maken om op een bepaalt moment jou te bezoeken. Het is dan aan de overige promotieartikelen zoals vlaggen en banners om dit gevoel te versterken.

Promotiejassen en weggeefgeschenken als perfecte combinatie

promotiejassenDe promotiejassen zijn slechts een onderdeel van het geheel. Voor de perfecte uitstraling richting potentiële klanten moet je aan promotieartikelen denken tijdens elk deel van het proces. De jassen en vlaggen om mensen aan te trekken. En iets handigs om weg te geven zoals een promotionele pen, zodat jouw bedrijf top-of-mind blijft bij de ontvanger.

Elke keer dat de pen gebruikt wordt zal diegene aan jouw bedrijf herinnerd worden. Dit wordt alleen maar versterkt wanneer het een goed gesprek was en jij een goede indruk bij de persoon hebt achtergelaten. Het weggeven van pennen of iets anders is ook nog een fijn voor de ontvanger omdat diegene iets gratis krijgt.

Werkjassen bedrukken is ook een optie!

werkjassen bedrukkenDe voordelen van promotiejassen mogen dus duidelijk zijn. Maar deze kan je tijdens vele werkzaamheden niet dragen. Vooral niet wanneer het om echte arbeid gaat. Dan bestaat de kans dat de promotiejassen kapot gaan. Maar dit is geen probleem! Kies simpelweg voor werkjassen bedrukken. Zo maak je jouw eigen promotiewerkjassen. Nu kan het team extra reclame maken terwijl je bij een klant een klus uitvoert! Om maar één van de miljoenen voorbeelden te noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *