Snoepblikje bedrukken voor tijdens jouw volgende beurs!

Weggeefgeschenken bestaan er in enorm veel soorten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld promotieartikelen om weg te geven tijdens een beurs. Vaak wordt er dan gedacht aan tasjes en pennen. Enorm handige geschenken. Maar een snoepblikje bedrukken en weggeven is ook enorm handig. Hier lees je waarom.

Snoep bedrukken als weggeef geschenk

snoep bedrukkenWeggeef geschenken staat niet voor iedereen hoog op het agenda wanneer we het hebben over dingen voor de beurs. Het is absoluut waar dat deze niet helemaal bovenaan het lijstje staat, maar er geen aandacht aan besteden zorgt er voor gemiste kansen.

De bedrukte pen heeft vele voordelen

Een geschenk zoals een bedrukte pen is zeer gemakkelijk te bestellen, mee te nemen, bij jouw stand in een houder te plaatsen en weg  te geven. Het resultaat hiervan is dat de ontvanger blij is met de ontvangen pen. Daarnaast zal diegene constant herinnert worden aan jouw bedrijf wanneer de pen gebruikt worden. Bovendien kunnen andere mensen ook de pen met jouw logo zien. Alhoewel dit logischerwijs meer van toepassing is wanneer je tasjes weggeeft.

Een zak snoep bedrukken als aanvulling

Waarom dan een zak snoep bedrukken zal je afvragen. Men is erg blij om een pen of tas te ontvangen want deze zijn erg handig. Snoep is minder handig maar wel enorm lekker! Men zal lekker kunnen genieten en daardoor goede associaties met jouw bedrijf krijgen. Het allerbeste is natuurlijk wanneer je zowel voor snoep bedrukken als bedrukte pennen en tassen kiest! Zo creëer je een optimale situatie!

Een snoepblikje bedrukken zorgt voor het beste van beide werelden

snoepblikje bedrukkenMaar het kan nog beter. We hadden over het voordeel dat men door de bedrukte pennen aan jouw bedrijf herinnert worden en dat anderen dit ook zien. Dat is natuurlijk bij een zak snoep niet van toepassing. Bij een snoepblik bedrukken wel! Deze zal namelijk gewoon hergebruikt worden aangezien men het zonde vindt om deze weg te gooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *