Werkjassen bedrukken: loop geen kansen mis!

Werkjassen bedrukken, doe jij dit al? Als jou antwoord nee is moet je absoluut verder lezen. Als het ja is, is het ook verstandig om even door te lezen. Mogelijk ontdek je dat je iets belangrijks bent vergeten. Dit betekent dat je dit kan oplossen of in kan spelen op een gemiste kans, zoals een fleecejas bedrukken.

Werkjassen bedrukken

De meest algemene toepassing van bedrukte werkjassen is natuurlijk promotie. Uw collega’s gaan bij een klant op bezoek of staan simpelweg buiten. Vervolgens zullen andere mensen de tekst lezen die op de jas bedrukt staan. Op deze manier kan je directe klanten binnenhalen, wanneer een geïnteresseerde dit leest.

Werkjassen bedrukken: de slimme manier!

werkjassen bedrukkenOok een mogelijkheid dat kan bestaan is dat iemand dit leest die eigenlijk niet tot uw doelgroep behoort. Echter kan deze vervolgens dit doorvertellen aan iemand die dit wel is. Simpelweg uw logo of bedrijfsnaam erop bedrukken is niet genoeg. Wie gaat dit verder vertellen? Tenzij je een heel tof logo hebt of een leuke bedrijfsnaam.

Een tip om hier op in te spelen is het kiezen voor een slimme of leuke tekst of afbeelding. Deze marketinguitstraling kan echt de aandacht trekken. “Je raad nooit wat ik vanmiddag zag”. Wil je echt een stapje verder? Koop dan wat blauwe schmink en een aantal pruiken. Nu kan je jouw collega’s omtoveren in de smurfen. Dat zorgt zeker voor aandacht!

Fleecejas bedrukken: geen gemiste kans

fleecejas bedrukkenHeb je jouw collega’s al een bedrukte werkjas gegeven? Dan is dit vast een sterke buitenjas. Geen probleem! Een binnen-jas is ook fijn om te hebben, vooral met dit koude weer. Kies dan voor een fleecejas bedrukken. Deze jas is zeer ligt en enorm goed isolerend. Bovendien erg zacht om te voelen.

Maar dit werkt natuurlijk ook visa versa. Als je al een fleecejas hebt kan je dus jassen voor buiten laten bedrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *